Hans Strunk

Wie is Hans Strunk?

Mijn naam is Hans Strunk, ik ben geboren in 1964 en ik ben woonachtig in Apeldoorn.  Begin 2017 heb ik besloten om van mijn hobby mijn beroep te maken. Mijn hele leven heb ik honden gehad en er mee getraind. Ik heb ze altijd veel zorg en liefde gegeven en ik heb veel liefde van ze terug mogen ontvangen.

Op dit moment ben ik de trotse begeleider van Menino een Perdigueiro Portugese  (oftewel een portugese pointer). Zowel Menino als ik worden helemaal blij van om met een groep honden op pad te gaan. Ik vind elke hond, groot of klein, leuk. Elke hond heeft zijn eigen aparte karakter wat hem of haar interessant maakt.

Wat mij betreft is er niets mooier dan honden met plezier met elkaar te zien omgaan. Gelukkig heeft de omgeving Apeldoorn nog volop gebieden om in de natuur met honden los te lopen. Ik zie het als mijn rol om te zorgen dat elke hond de benodigde beweging en plezier heeft. Daar zal ik al mijn aandacht op richten. De opgebouwde kennis door opleiding en ervaring komt elke dag weer van pas.