Algemene voorwaarden Mee met Hans

Algemene voorwaarden Mee met Hans

  • Gemaakte afspraken kunnen 24 uur van tevoren worden afgezegd, anders worden de normale kosten in rekening gebracht.Honden worden uitgelaten op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. M.u.v.: feestdagen, vakanties van Mee met Hans (die ruim van te voren worden doorgegeven) en onvoorziene omstandigheden zoals bijv. slechte weersomstandigheden (onweer, sneeuw en ijs, gladheid, storm, warmte, ziekte).
  • De hond moet ingeënt zijn door een dierenarts (parvo en hondenziekte) of voldoende titerbepaling hebben.
  • De inenting voor kennelhoest dient één maal per jaar te worden gehaald (met aantekening van de dierenarts).
  • Het maandelijks behandelen tegen vlooien is verplicht.
  • Mee met Hans Hondenuitlaatservice kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen, dierenarts kosten of enige vorm van schade aan derden en/of honden binnen of buiten de uitlaatgroep. U bent zelf verplicht een AVP (aansprakelijkheidsverzekering particulieren) voor uw hond af te sluiten.
  • Mee met Hans Hondenuitlaatservice behoudt zich het recht voor om honden de deelname aan de uitlaatgroep te ontzeggen.
  • Indien de eigenaar (eigenaren) in geval van nood niet tijdig bereikbaar is (zijn), heeft Mee met Hans Hondenuitlaatservice toestemming om, met de op het inschrijfformulier vermelde hond (en), naar de dierenarts/specialist te gaan. De hiervoor gemaakte kosten zijn voor rekening van de eigenaar (eigenaren)/klant. Hierbij rekening houdend met de wensen van de eigenaar zoals, van te voren, overeengekomen op het inschrijfformulier. Mee met Hans Hondenuitlaatservice doet haar uiterste best om de eigenaar (eigenaren) zo snel mogelijk te bereiken.
  • Indien de eigenaar (eigenaren) in geval van nood niet tijdig bereikbaar is (zijn) en er volgens de dierenarts sprake is van ondraaglijk, zinloos lijden, e.d., dan is zijn/haar advies bindend m.b.t. euthanasie van de hond. De hieraan verbonden kosten (inclusief destructie, begrafenis of crematie) zijn voor rekening van de eigenaar (eigenaren).

Wil u graag contact opnemen met Mee met Hans – Hondenuitlaatservice?  >>